lunes, 31 de mayo de 2010

En la imatge digital:

Un cop tenim una imatge digital hi podem rectificar defectes com:




-Ulls vermells. Podem canviar la mirada d'una persona fent un petit esforç com canviant el color.Això si, abans de trobar-l'ho s'ha d'experimentar una mica amb els colors.


-Retallar. és important que al moment que es fa una fotografia, enquiadris tot allò que vols que es vegi , ja que sempre es pot eliminar o retallar alguna cosa pero afegirla costa més.



-Colorejar. Els cambis de color poden ser tan profunds com es vulgui. De fet, pots convertir una imatge de color a una en blanc i negre, i fer color de nou . A més a més, es pot cambiar el color o intensificar-lo en un element de la imagen.


-Iluminar. No és possible reconstruir completament la iluminació d'una fotografia sense que sembli pot creíble. Pero sí pots iluminar u oscurecer o enfosquir el fons.


-Difuminar. En alguns casos és possible lograr major claretat en el punt focal de l'imagen tornant borroses altres parts.



-Afinar. No es pot transoformar una imatge borrosoa en una imatge clara, pero si es pot definir una mica més.



-Inclinar. Moltes vegades s'ha de inclinar o redireccionar la imatge perque hi pot haver-hi algun fallo del fotògraf.


-Brillo Metàl.lic. Quan es fa servir un escàner per capturar la imatge d'alguns objectes, aquests perden brillo y agafen un color cobre. Això es pot corregir fàcil i ràpidament fins arribar al color metàl.lic perfecte.


-Fons en moviment. Una manera efectiva de lograr la màxima atenció sobre un objecte, és crear-l'hi un fons que dongui la sensació de movimient.

No hay comentarios:

Publicar un comentario